2011. július 28., csütörtök

Ajtmatov, Cingiz: Fehér hajó - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fehér hajóA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Az ajtmatovi életmű egyik legpesszimistább, ugyanakkor elragadó fantáziavilágú, remek írói dramaturgiával felépített alkotása az eredetileg 1970-ben megjelent Fehér hajó című kisregény. A történet főhőse egy kirgiz kisfiú, aki a nagyapjával, Lótifuti Momunnal él az Isszik-Kul-tó partján, egy erdei falucskában. Szülei réges-rég elhagyták, máshol, másokkal kezdtek új életet. Kis hősünk legkedvesebb elfoglaltsága, hogy az öreg Momun távcsövével egy távoli hajót kémlel a tavon: úgy véli, talán édesapja is a fedélzeten teljesít szolgálatot. Vigaszt ezen felül csak a nagyapa meséi jelentenek, amelyek a kirgiz nép eredetéről szólnak, de leginkább mégis a Koronás Szarvas Anyáról, minden kirgizek őséről. Egy nap három gyönyörű szarvas közelíti meg a települést az egyik a kisfiú teljesen a legendás lényre emlékezteti. Amikor a helyi kiskirály, Orozkul arra kényszeríti Momunt, hogy lelője a meseszép vadat, a fiú világa teljesen beomlik... A gyermeklélek rejtelmeit lehetfinom eszközökkel felvázoló, misztikus hangulatú regény széles körben ajánlható. ISBN: 978-963-07-8680-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 05:33
. Ajtmatov, Cingiz: Fehér hajó - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése